Τιμητικό βραβείο για τη Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου

Στα πλαίσια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοσιογραφική Εστία στις 12 Φεβρουαρίου 2018, η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοι Πέτρου έλαβε το Τιμητικό Βραβείο 2017 για την προώθηση και αναγνώριση κυπριακών προϊόντων στο εξωτερικό. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Πέτρου.

Γνωστή για τις δημιουργίες της στην αγορά, μέσα από την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής χαλλουμιού στην Κύπρο. Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την πορεία της για περισσότερα από 35 χρόνια, συνεχίζει να πρωτοπορεί καλύπτοντας τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 

Τέλος, η εταιρεία επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου για την τιμητική διάκριση, επαναδιατυπώνοντας παράλληλα τη δέσμευσή της για συνεχή στήριξη του τόπου, μέσα από την παραγωγή και εξαγωγή ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, στηρίζοντας περίπου 500 κτηνοτροφικές μονάδες στο νησί.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.