«Ο καλύτερος πεζός στη διάβαση είναι προσεκτικός!» Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Περνέρα και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την Οδική Ασφάλεια

Ξεκινώντας φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, την εκστρατεία οδικής ασφάλειας σε Δημοτικά Σχολεία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στήριξε την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ένωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους μαθητές. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, προέβη σε χορηγίες και υποστηρικτικές ενέργειες.

Με θέμα «Ο καλύτερος πεζός στη διάβαση είναι προσεκτικός!» προγραμματίστηκε ένα δεκαπενθήμερο δράσεων στο Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, για ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών, ως πεζοί. Διαχρονικός στόχος της εκστρατείας είναι να αντιληφθούν τα παιδιά τη σημασία της οδικής ασφάλειας και να διαμορφώσουν προενεργητική συμπεριφορά και αντίστοιχη κουλτούρα. Τα παιδιά είναι άλλωστε και οι πιο ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου. Η εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό, ήταν υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης κα. Ανδρούλα Σιημητρά Κωνσταντίνου, εκ μέρους του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας η Υπαστυνόμος κα Αρετή Αμαξάρη και η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Μαρία Δήμου.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.