Εισφορά ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

H ExxonMobil/Esso Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης έκανε εισφορά στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση της προς το δυναμικό όραμα του ιδρύματος για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

Διαθέτει ένα διεθνώς καταξιωμένο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών, (πρώτο σε αναλογία πληθυσμού ανά την υφήλιο), ένα Δημόσιο Αρχείο Αίματος Ομφάλιου Λώρου και ένα δίκτυο σύγχρονων διαγνωστικών εργαστηρίων με στόχο τη συνεχή και αξιόπιστη στήριξη των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες. 

Στο στιγμιότυπο ο Διευθυντής Πωλήσεων της ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Κυριάκος Κούππας παραδίδει επιταγή στον Διευθυντή του Ιδρύματος Δρ. Παύλο Κωστέα. 

Παρόντες κατά την τελετή ήταν ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κος. Τάκης Κληρίδης και η Public & Government Affairs Advisor της ExxonMobil Exploration & Production Cyprus (Offshore) Λτδ κα. Λουΐζα Παπαγεωργίου.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.