Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (EKN) Κύπρου: Μονοήμερες Γενικές Συνελεύσεις Προεπιλογής

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (ΕΚΝ) Κύπρου αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει ως σκοπό του την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων, και την προώθηση της συμμετοχής τους στα κοινά. Το ΕΚΝ Κύπρου συνιστά μία από τις 40 εθνικές επιτροπές που λειτουργούν υπό τον συντονισμό του διεθνή ομωνύμου οργανισμού.

Το ΕΚΝ Κύπρου με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου, διοργάνωσε με επιτυχία τις Μονοήμερες Γενικές Συνελεύσεις Προεπιλογής στις 17-18 Μαρτίου 2018. Το Συνέδριο, το οποίο συγκέντρωσε 19 σχολεία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του GC School of Careers στη Λευκωσία.
 

Οι μαθητές έλαβαν μέρος στη ‘Γενική Συνέλευση’, όπου μέσω διαλογικών συζητήσεων ανάλυσαν μείζονα θέματα τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της παγκόσμιας επικαιρότητας. Η θεματολογία των φετινών Ημερών Προεπιλογής επικεντρώθηκε, μεταξύ άλλων, στα θέματα της παιδείας, της οικονομικής ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Το ΕΚΝ Κύπρου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, οι οποίοι με τη γενναιόδωρη στήριξή τους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν, για ακόμη μια χρονιά, οι Μονοήμερες Γενικές Συνελεύσεις Προεπιλογής του ΕΚΝ Κύπρου.

Partner: Bank of Cyprus

Sponsors: Aristo Developers

Co-Organisers: The GC School of Careers, European Parliament Information Office.

Media Sponsors:
ANT1, ant1iwo, Partners Y&R, 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΚΝ Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.eypcyprus.com. Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε τις δραστηριότητες του οργανισμού, προσφέροντας έτσι στους νέους της την ευκαιρία συμμετέχουν στα κοινά, παρακαλoύμε όπως επικοινωνήσετε με το ΕΚΝ Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eypcyprus.com.


sinedrio

sinedrio

sinedrio1


sinedrio2

sinedrio5ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.