4ο φεστιβάλ προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα»

Βραδιά αλληλεγγύης και προσφοράς στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» διοργανώθηκε χθες στη Λάρνακα με πολλές εκπλήξεις για όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιήθηκε χθες στις Φοινικούδες το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αφιερωμένο στην ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα».

Η εκδήλωση , την οποία παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκρυβε πολλές εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν ενώ όλα τα έσοδα από την πώληση των φαγητών και των ποτών δόθηκαν στην ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα». 

Σε δηλώσεις της, η Εκτελεστική Σύμβουλος της PETROLINA (holdings), Γεωργία Λευκαρίτη τόνισε πως η εταιρία τους σήμερα πέραν τον εσόδων από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών και εισφορών στο φεστιβάλ ενισχύει τον σύνδεσμο με το ποσό των 25 000 ευρώ, σημειώνοντας παράλληλα, πως περισσότεροι από 300 εθελοντές της πετρολίνα community μαζί με άλλους φίλους εθελοντές πλαισιώνουν τα 31 περίπτερα του φεστιβάλ. 

Ο Σύνδεσμος έχει δημιουργηθεί με σκοπό τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων, ενώ στόχος του συνδέσμου είναι η ανέγερση μιας σύγχρονης Μονάδας σε χώρο του Μακάρειου νοσοκομείου στη Λευκωσία,η οποία θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά από τις αρχές του 2019. 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου «ΜΩΡΑ ΘΥΑΜΑΤΑ», Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε«Ιδρύσαμε τον σύνδεσμο μωρά θαύματα που μοναδικό στόχο έχει να δημιουργήσουμε μια νέα μονάδα εντατικής νοσηλείας στο νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του τρίτου. Αυτά τα μωρά δικαιούνται να τους δώσουμε ότι είναι το δυνατόν καλύτερο.» 

Μεταξύ άλλων, απηύθυναν ομιλίες ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, η Χριστίνα Γιαννάκη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας καθώς και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Παύλος Κοντίδης, Σίμος Γαλαταριώτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο Επίτροπος για Ανθρωπιστικά θέματα Γιάννης Γιαννάκη, Δήμαρχοι, Βουλευτές και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

Ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της PETROLINA (holdings) είπε πως η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ως κυπριακή εταιρία πετρελαιοειδών έχει θέσει ως στόχο όχι απλώς να πρωταγωνιστεί υπεύθυνα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου αλλά ταυτόχρονα να υπηρετεί τα ιδανικά και τις ανάγκες της κοινωνίας μέσω των έργων που υλοποιεί. 

Την βραδιά έκλεισε το μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛΙΣΣΕΣ» μεταφέροντας την ενέργεια τους στους παρευρικόμενους. 

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.