Έφτασες στα άκρα; Αυτοί είναι οι χειρότεροι τρόποι να τον χωρίσεις!

Μπορεί να μην υπάρχει η σωστή στιγμή για να χωρίσεις κάποιον αλλά σίγουρα υπάρχει ο σωστός τρόπος για να το κάνεις.

Δες ποιος είναι αυτός.


Ο καλύτερος, ωριμότερος, τιμιότερος τρόπος για να χωρίσεις είναι πρόσωπο με πρόσωπο. Επιτρέπει και στις δύο μεριές να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, να συζητήσουν και να τιμήσουν το τέλος της σχέσης τους όπως τίμησαν και την αρχή της. Μπορεί τα συναισθήματα να είναι πιο έντονα, να υπάρξουν τσακωμοί, κλάματα και όλα τα σχετικά, επομένως το καλύτερο μέρος για να τον χωρίσεις είναι το σπίτι σου.


Ο χειρότερος τρόπος να χωρίσεις είναι να το κάνεις στο δρόμο, στο μετρό ή γενικότερα σε δημόσιο μέρος. Τα ζευγάρια λατρεύουν να χωρίζουν σε δημόσιους χώρους. Αν η ανάγκη να τελειώσεις τη σχέση σου είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να φτάσεις στο σπίτι σου προσπάθησε να κρατήσεις τα νεύρα και τις φωνές σου μέχρι να φτάσεις σε ένα πιο ασφαλές μέρος. Αν δεν αντέχεις με τίποτα τότε προσπάθησε να το κάνεις σε ένα πάρκινγκ ή σε ένα άλλο μέρος όπου δεν υπάρχει πολύς κόσμος.Ένας επίσης άσχημος τρόπος να χωρίσεις είναι να το κάνεις μέσω μηνύματος. Θέλεις σαν τρελή να τον χωρίσεις στέλνοντάς του απλά ένα μήνυμα αλλά καλό είναι να κρατηθείς. Σου φαίνεται πολύ εύκολο να το κάνεις μέσω κινητού γιατί έτσι δε θα χρειάζεται να τον αντικρύσεις. Μπορείς απλά να του στείλεις το κλασικό “Πρέπει να μιλήσουμε”. Να είσαι σίγουρη πως ο άλλος θα καταλάβει πως κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί.


Ένας άλλος άσχημος τρόπος για να χωρίσεις είναι να το κάνεις μέσω κάποιου άλλου. Αν θεωρείς πως είσαι αρκετά μεγάλη για να κάνεις μία σοβαρή και ενήλικη σχέση τότε μπορείς και να χωρίσεις με αξιοπρέπεια και όχι όπως συνηθίζουν να το κάνουν τα παιδάκια.


Με λίγα λόγια, αν είσαι μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τη σχέση της καλό είναι να χωρίσεις πρόσωπό με πρόσωπο. Μπορεί να είναι ο πιο δύσκολος τρόπος αλλά σίγουρα είναι ο πιο έντιμος.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.