Ουλαμός Πάταξης Λαθροθηρίας ΜΜΑΔ. Επιασε δουλειά ο ποινικός ανακριτής

Δουλειά έπιασε από το πρωί ο ποινικός ανακριτής Αθανάσιος Σωκράτους ο οποίος θα θα διερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό για τον πρώην αξιωματικό της Αστυνομίας Αθανάσιο Σωκράτους ο οποίος χθες διορίσθηκε από τον γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ως Ποινικός Ανακριτής, για την υπόθεση του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ.

Η έρευνα προκύπτει μετά από καταγγελίες προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Σωκράτους παρέμεινε στο αρχηγείο αστυνομίας για δύο ώρες και παρέλαβε περισσότερα από 150 έγγραφα , κυρίως αντίγραφα καταθέσεων και όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα. 

Ο κύριος Σωκράτους παρέλαβε και έγγραφα που αφορούν δεύτερη έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή μέλους του ουλαμού πάταξης λαθροθηρίας σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Πηγές αναφέρουν ότι οι πρώτες κλήσεις για ανακρίσεις προσώπων, θα σταλούν τη Δευτέρα και θα ξεπερνούν τις πενήντα. Η διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών.

  

Θησέας Ιωάννου

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.