Κλειστός δρόμος για λεωφορεία και φορτηγά

Προσοχή οδηγοί κλειστός δρόμος λόγω οδικών έργων.

Κλειστός ο δρόμος Λαζανιά - Μαχαιρά στην Λευκωσία για φορτηγά και λεωφορεία λόγω οδικών έργων. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοι, προς αποφυγή τροχαίων.

Συνεχίζονται οι οδικές εργασίες, λόγω των οποίων δεν είναι εφικτή η διέλευση για μεγάλα τουριστικά λεωφορεία και μεγάλα φορτηγά οχήματα, αφού στο σημείο των οδικών έργων, ο δρόμος στενεύει λόγω μερικής αποκοπής του.

 Καλούνται οι οδηγοί τέτοιων λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων όπως χρησιμοποιούν το δρόμο Πέρα Ορεινής – Καπέδων – Μαχαιρά για τις διακινήσεις τους από και προς Μαχαιρά.

 Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

 Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

 Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.