Πρόγραμμα myMilk, από την Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσίασε τη διαδικτυακή κοινότητα προνομίων myMilk. Με κάθε αγορά φρέσκου γάλακτος,οι καταναλωτές θα συγκεντρώνουν πόντους για δωρεάν συσκευασίες. Παράλληλα, μέχρι τις 14 Μαρτίου, κάθε εγγραφή στο myMILK θα αντιστοιχεί με ένα λίτρο γάλα στα Δημοτικά σχολεία.Η μεγάλη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσίασε, το μεσημέρι, το πρόγραμμα myMilk, ως επιβράβευση των καταναλωτών της. 


Συγκεντρώνοντας 300 βαθμούς από αγορές συσκευασιών φρέσκου γάλακτος, οι συμμετέχοντες στην εν λόγω διαδικτυακή κοινότητα θα μπορούν να τους εξαργυρώνουν με τρεις δωρεάν συσκευασίες φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης του ενός λίτρου. 

Στόχος, το mymilk να καταστεί η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα προνομίων για τους καταναλωτές της Χαρλαμπίδης Κρίστης. 

Επίσης, είναι σε εξέλιξη ο «Μήνας Συμμετοχής και Αγάπης», πρωτοβουλία της Χαραλαμπίδης Κρίστης με τη συνεργασία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης. Μέχρι τις 14 Μαρτίου, κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης myMilk θα αντιστοιχεί με ένα λίτρο γάλα για τα υγιεινά προγεύματα των μαθητών στα Δημοτικά σχολεία.

Παναγιώτης Κυπριανού

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.