Παρουσίαση στη Λευκωσία από Ισραηλινό ειδικό σε θέματα καινοτομίαςΤο success story του Ισραήλ, ως παγκόσμιο κέντρο προώθησης της καινοτομίας, και πώς αυτό μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και παράδειγμα για την Κύπρο θα παρουσιάσει σήμερα, στη Λευκωσία, ο Saul Singer, συν-συγγραφέας του βιβλίου "Start up Nation: η ιστορία του οικονομικού θαύματος του Ισραήλ", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 19.30 στον ΘΟΚ (Κεντρική Σκηνή), υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη, με την ευκαιρία των εορτασμών της 70ης επετείου της ανεξαρτησίας του Ισραήλ. Τίτλος της ομιλίας του κ. Singer θα είναι  "Becoming a Leader in the Innovation Revolution". 

`Οπως αναφέρεται "ο Saul Singer, μέντορας και πρωταγωνιστής στην διεθνή startup σκηνή, συνέβαλε στην ανάπτυξη μιας συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με το πως η καινοτομία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να συνεισφέρει στην κοινωνική ευμάρεια. Σε έναν κόσμο, όπου οι αλλαγές εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, αναδύεται μια καινούρια γεωγραφία της καινοτομίας".
 
"Αυτή η πρωτοβουλία της πρεσβείας του Ισραήλ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου, αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργειών μεταξύ των δύο χωρών σε σημαντικούς τομείς, όπως είναι η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία. Δίνοντας έμφαση στο οικοσύστημα που παράγει ριζικά νέες επιχειρηματικές ιδέες και ενθαρρύνοντας την καλλιέργεια της δημιουργικότητας στους νέους, είναι το εργαλείο-κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη και τη ευμάρεια για τις μελλοντικές γενιές", καταλήγει η ανακοίνωση.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.