Οδηγούν σε κλείσιμο την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Διαμαρτυρία με μελωδίες πραγματοποίησαν στη Βουλή μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, ενισχύοντας την Ομάδα Πρωτοβουλίας που έχει συσταθεί, με στόχο να αποτρέψει σχεδιασμούς για κλείσιμο της ορχήστρας. Το θέμα θα εγγραφεί προς συζήτηση στην Επιτροπή Παιδείας.Με μελωδίες, θέλησε ομάδα μαθητών της συμφωνικής ορχήστρας νέων, να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο που το διοικητικό συμβούλιο χειρίζεται την ορχήστρα.

Καταγγέλλουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια η κρατική ορχήστρα και η μουσική σχολή νέων να κλείσουν σταδιακά και ότι παραγκωνίζονται οι μαθητές των ιδιωτικών σχολών και δίδεται προτεραιότητα στους μαθητές των μουσικών σχολείων. 

Αντιπροσωπεία μαθητών και γονέων είχαν επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο της βουλής. Το θέμα έχει εγγραφεί στην επιτροπή παιδείας της βουλής και αναμένεται να οριστεί ημερομηνία συζήτησης του.

Στέλλα Κόκκινου - Γεωργιάδου

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.