Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας-Τί ελέγχει

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων αρχισε απο σημερα η αστυνομία, μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου.Πρόκειται για την τρίτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, και σύμφωναμε την αστυνομία, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και η μη χρήση προστατευτικού κράνους. 
     

Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο 2015 - 2017, ποσοστό 47.73% των νεκρών μοτοσικλετιστών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.
  
Περαιτέρω επισημαίνεται ότι κατά την ίδια περίοδο 2015 – 2017, οι πεζοί σε ποσοστό 28.85%, οι οδηγοί αυτοκινήτου σε ποσοστό 26.92% και οι οδηγοί μοτοσικλέτας σε ποσοστό 26.28%, αποτελούν τις ομάδες υψηλού κινδύνου σε σχέση με την ιδιότητα των νεκρών σε οδικές συγκρούσεις.
       
 

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.