Ενωση Συνταξιούχων. Ζητά εξέταση του προβλήματος επιστροφή έκτακτης εισφοράς για την άμυναΤην εξέταση του προβλήματος σχετικά με την επιστροφή της έκτακτης εισφοράς για την άμυνα που αποκόπηκε από τόκους καταθέσεων ηλικιωμένων ζητά με επιστολή της προς τον Έφορο Φορολογίας, η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ).

 
Η ΕΚΥΣΥ, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση, έχει δεχτεί πολλά παράπονα ηλικιωμένων οι οποίοι υπέβαλαν αιτήσεις-δηλώσεις εισοδήματος για την επιστροφή.

«Με βάση τα παράπονα που εκφράζουν, ενώ έχουν υποβάλει τις αιτήσεις-δηλώσεις τους από τις αρχές  του 2017 μέχρι σήμερα δεν έχουν εξεταστεί, ούτε έχουν πάρει οποιαδήποτε απάντηση», σημειώνεται στην επιστολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η ΕΚΥΣΥ ζητά όπως εξεταστεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται και ως επικεφαλής του Τμήματος Φορολογίας να μεριμνήσει να εξεταστούν οι αιτήσεις και πληρωθούν αυτά που δικαιούνται οι ηλικιωμένοι χωρίς άλλη καθυστέρηση.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.