Γεν. Εισαγγελέας: Δεν διαφοροποιείται το έμβλημα του Χάρη Αριστείδου

Χωρίς αλλαγή προχωρεί η εκτύπωση του ψηφοδελτίου για τις προεδρικές εκλογές καθώς ο Γενικός Εισαγγελέας απεφάνθη πως δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν τα εμβλήματα των υποψηφίων, όπως έχουν κατατεθεί.

Η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα έγινε κατόπιν αιτήματος του Γενικού Εφόρου, ύστερα από ένσταση κατά του εμβλήματος του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Χάρη Αριστείδου.

«Μετά από γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, τα έγγραφα υποψηφιοτήτων, ως υποβλήθηκαν την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων, μεταξύ των οποίων και το κατατεθέν έμβλημα του κ. Αριστείδου, δεν δύνανται να διαφοροποιηθούν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Γενικός Έφορος Εκλογών.

«Ως εκ τούτου», καταλήγει, «έχει ενημερωθεί το Κυβερνητικό Τυπογραφείο να προχωρήσει τον προγραμματισμό του για εκτύπωση του ψηφοδελτίου, στη βάση του δείγματος που παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των υποψηφίων κατά τη συνάντηση της 30ής Δεκεμβρίου 2017».

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.