ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΆΡΤΗ 06 ΔΕΚ
06:40 - 07:30

Και ενώ η Μάρθα είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στη Νεφέλη ,ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω .Η Σκεύη ενημερώνει τη Μαρίνα για την κατάσταση της υγείας της, τη στιγμή που ο Κώστας προσπαθεί να πείσει τη Σοφία να παλέψει για να αποδείξει ότι είναι αθώα .Ένα μήνυμα στον υπολογιστή του Αλέξη θα διαταράξει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με τον Δημήτρη ,ενώ η Ελένη θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Κύπρο .Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να πει στη Μαρίνα ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Δημήτρη ,τη στιγμή που η αστυνομία θα περάσει χειροπέδες στη Σοφία .

08:20 - 09:10

Η αδυναμία του Λευτέρη να επιδιορθώσει το αυτοκίνητο, κάνει αδύνατη την διαφυγή τους από την ερημική ακρογιαλιά, με αποτέλεσμα η Ελπίδα να ζητήσει την βοήθεια της Ναταλίας που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τον Ανδρέα. Παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, η ανάγκη της Ελπίδας θα τους οδηγήσει κι αυτούς στην απομακρυσμένη παραλία, όπου η ανάγκη τους να βρουν κατάλυμα θα τους οδηγήσει σχεδόν αναπόφευκτα στο πιο κοντινό ξενοδοχείο. Εκεί όμως, θα έρθει σύντομα και η Ντόρα, που δεν υποψιάζεται τι συμβαίνει ανάμεσα στον Ανδρέα και τη Ναταλία. Την ίδια ώρα η Μαρίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την συνάντηση Έλλης και Νικήτα, για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, αλλά ούτε η σκευωρία που έστησε. Όμως αυτό σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο δύσκολο, καθώς ο Νικήτας αποφασίζει να επισκεφτεί την Έλλη στο ξενοδοχείο που μένει. Παράλληλα, και ενώ ο Νίκος προσπαθεί να πείσει την Βίκυ ν’ αφήσουν το Μάρκο να χειριστεί την υπόθεση της ερωμένης του Θάνου μόνος του, μια τυχαία συνάντηση θα ανατρέψει γι’ αυτόν όλα τα δεδομένα…

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Ο Βύρωνας και η Τούσια προσπαθούν να στείλουν τη Λαρίσσα σπίτι της. Ο Μανώλης λαμβάνει ένα γράμμα και παθαίνει πανικό. Ο χειρότερος του εφιάλτης ξυπνά μπροστά του! Η Στέλια προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Σαββής το διασκεδάζει εις βάρος του. Ο Απόστολος και η Κορίνα είναι μέσα στην τρελή χαρά, γεγονός που προκαλεί έκπληξη στους γύρω τους. Η Σοφία προσπαθεί να ψαρέψει την Κορίνα ενώ ο Πάρης αναλαμβάνει τον Απόστολο.

22:10 - 00:20
02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Η Ελένη προσπαθεί να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη της Μύρας κάτω από το άγρυπνο μάτι του Αλέκου. Ο Κωνσταντής, φίλος του πατέρα της Ελένης , προσπαθεί να τον πείσει να επισκεφτούν τη «Πλατεία Ηρώων» στη Λεμεσό για να διασκεδάσουν.

03:40 - 04:40
04:40 - 05:10

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:20

ANT1 NEWS

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:00

ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ