ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 08 ΔΕΚ
06:40 - 07:30

Η Άννα πείθει τη Σκεύη και πηγαίνουν στο γιατρό για μαστογραφία ,τη στιγμή που η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον αδελφό της το Νικόλα ότι πίσω από τη δολοφονία της Ελπίδας κρύβεται ο Δημήτρης .Ο Αλέξης από την άλλη ανακαλύπτει ότι κάποιος χρησιμοποίησε τον υπολογιστή του και διάβασε τα μηνύματα που του στέλνει ο άγνωστος αποστολέας .Η Σοφία βρίσκεται στα κρατητήρια ενώ ο Κώστας βλέπει έξω από το σπίτι τη μαύρη λιμουζίνα και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάποιος τους παρακολουθεί .Και ενώ η Νεφέλη ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από το σπίτι ,βρίσκει το γράμμα που της έγραψε η Μάρθα και βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια.

08:20 - 09:10

Η Έλλη ανακαλύπτει ότι ο Ρώσος κροίσος που έψαχνε δικηγόρο, ήταν ένα κόλπο του Νικήτα, που ήθελε να τη δει. Αποφασίζει να περάσει ένα διήμερο μαζί του. Ο Αντρέας αποφασίζει να φύγει για Λευκωσία και το λέει στην έκπληκτη Ντόρα, που τον ενημερώνει ότι και η Ναταλία της ανακοίνωσε ότι θέλει να γυρίσει Λευκωσία. Ο Λευτέρης έχει αρπάξει ένα χοντρό κρυολόγημα και η Ελπίδα καταλαβαίνει ότι το διήμερο πάει φούντο. Η Μαρίνα και η Ευγενία προσπαθούν να πείσουν τον Νίκο να προσλάβει τον Χρήστο στην εταιρία, αφού τον απολύσανε από το ξενοδοχείο. Παράλληλα ο Μάρκος(Θάνος) λέει στον Νίκο, ότι η Χαρά δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο σπίτι της. Ο Νίκος φοβάται ότι η κοπέλα έχει φοβηθεί και εξαφανίστηκε. Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει την Ναταλία να μη φύγει. Για άλλη μια φορά, χωρίς να το θέλει, της εκφράζει τον έρωτά του. Εκείνη φεύγει έξαλλη, ο Αντρέας την ακολουθεί, αφήνοντας ένα σημείωμα στην Ντόρα που για άλλη μια φορά, μένει αμανάτι στο ξενοδοχείο βαθύτατα απογοητευμένη. Η Ναταλία αναγκάζεται να μπει στο αυτοκίνητο του Αντρέα αφού δεν έχει άλλο μέσο να γυρίσει στην Λευκωσία. Στη διαδρομή σταματάνε σε ένα ερημικό μέρος όπου φρικαρισμένοι ανακαλύπτουν το πτώμα της Χαράς Στεργίου.

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Ο Κυριάκος, ο παρ ‘ολίγον σύζυγος της Κορίνας, εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της και την αναστατώνει. Η Σοφία τον διώχνει αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει η Κορίνα. Ο Βύρων κάνει έκπληξη στην Τούσια δυο αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι, προκειμένου να της αποδείξει πως δεν είναι μεγάλος για δράση και περιπέτεια. Η Κατερίνα πολιορκεί ερωτικά το Σαββή αλλά αυτός επιμένει πως δεν μπορεί να λειτουργήσει με τη Στέλια μέσα στα πόδια τους. Η Λαρίσσα είναι πανικόβλητη γιατί ανοίγει το μαγαζί χωρίς βασικό τραγουδιστή ενώ ο Μανώλης προσπαθεί μάταια να την πείσει για τις φωνητικές του ικανότητες.

22:15 - 00:00
00:00 - 00:10

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01:00 - 02:00
02:00 - 02:50
02:50 - 03:30

Ο Μανώλης, ο πατέρας της Ελένης με το φίλο του τον Κωσταντή, πάνε στην πλατεία Ηρώων με σκοπό να ψωνίσουν γυναίκες. Φτάνουν στο πορνείο της Σουλτάνας.

03:30 - 04:40
04:40 - 05:10

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΣΕΙΡΕΣ

Κοινωνική σειρά μυστηρίου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΙΡΑ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:20

ΕΣΥ... ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

Κύκλος 1, Επεισόδιο 40

Κοινωνική, αισθηματική κομεντί για τον ΑΝΤ1 Τηλεοπτική περίοδος: 2018-19.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Follow live με την Αφροδίτη Γεωργίου

BUSINESS