ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΆΡΤΗ 13 ΔΕΚ
06:40 - 07:30

Η Μάρθα πιέζει τη Μαρίνα να της αποκαλύψει τον αποστολέα του μηνύματος που έλαβε στο κινητό της ,ενώ ο Νικόλας ζητά από τον Αλέξη να του πει ποιος του στέλνει τα μηνύματα στον υπολογιστή και τον στρέφει εναντίον του Δημήτρη .Και ενώ η Ελένη προσπαθεί με κάθε μέσο να αποδείξει την αθωότητα της, ο Νικόλας και ο Δημήτρης ετοιμάζουν το επόμενο τους σχέδιο για να κρατήσουν τον Αλέξη μακριά από τη Σοφία .Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να έρθει στην Κύπρο για να καταθέσει υπέρ της Σοφίας, ενώ ο Κώστας κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βρει στοιχειά που θα την αθωώσουν .Η Μάρθα είναι σίγουρη ότι πίσω από την υπόθεση της Σοφίας βρίσκεται ο Δημήτρης και το ανακοινώνει στη Μαρίνα .

08:20 - 09:10

Ο Νικήτας πιέζει τη Μαρίνα για να μάθει τι είναι αυτό που του κρύβει κι εκείνη αρχίζει πια να σιγουρεύεται πως ο πρώην άντρας της κάτι ξέρει για την πατρότητα του παιδιού. Την ίδια στιγμή, η Ναταλία προσπαθεί να πείσει τον Ανδρέα ότι ο έρωτας που νομίζει πως νιώθει γι’ αυτήν είναι αδιέξοδος και του ζητάει να παραμείνει με τη Ντόρα, που πραγματικά τον αγαπάει. Παράλληλα, ο Χρήστος, αποκαλύπτει στο Νίκο πως πήρε μια μικρή πρωτοβουλία σχετικά με την εταιρία, χωρίς να τον ρωτήσει και χωρίς να υπολογίζει τις πιθανές συνέπειες. Ενώ ο Μάρκος, παρουσιάζεται στην αστυνομία και ομολογεί πως η Βίκυ κρύβεται στο σπίτι του. Η επίσκεψη των αστυνομικών στο πατρικό του Θάνου και η σύλληψή της Βίκης, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Και για πρώτη φορά, στο κάδρο των υπόπτων, μπαίνει τόσο από τους αστυνομικούς, όσο και απο την Έλλη, ο δίδυμος αδελφός του Θάνου…

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Ταύροι μαινόμενοι ο Σαββής και η Κατερίνα στο άκουσμα ότι η Κορίνα θα βγει με τον Κυριάκο. Ο Βύρωνας έχει πέσει ψυχολογικά χωρίς να ξέρουν οι άλλοι γιατί και η Τούσια προσπαθεί να τον συνεφέρει και να μάθει τον λόγο. Η Στέλια νιώθει ότι ο Μανώλης δεν της δίνει σημασία ενώ η Σοφία και ο Πάρης αρπάζονται μετά από ένα καυγά. Η επιχείρηση εκμοντερνισμού του «Περικλή» ξεκινά με τη Λαρίσσα να προσλαμβάνει τον Απόστολο για βοηθό.

22:10 - 00:20
02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Ο Πασχάλης και η Χρυστάλλα επιστρέφουν από την Αγγλία. Μαθαίνουν για την εξαφάνιση της Ελένης από το χωριό. Υπόσχονται στη γιαγιά ότι θα τη βρούν. Η Εύα, ζητά ξανά από την Ελένη, να πάει να δουλέψει για το πορνείο της. Η Μύρα, φεύγει κρυφά από το μπουρδέλο της Σουλτάνας. Ο Αλέκος με τη Σουλτάνα ανακρίνουν εξοργισμένοι τις κοπέλες, για να μάθουν.

03:40 - 04:40
04:40 - 05:10

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04:00

ANT1 NEWS (E)

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00

ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ