ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΡΊΤΗ 19 ΔΕΚ
06:40 - 07:30

Η Μάρθα και η Μαρίνα καταστρώνουν σχέδιο για να εκδικηθούν το Δημήτρη ,ενώ οι συχνές τους συναντήσεις έχουν αρχίσει να κινούν υποψίες στον Κώστα ,ο οποίος ζητά εξηγήσεις .Την ίδια στιγμή η Σκεύη έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ενώ η Σοφία μαθαίνει ότι ο Αλέξης αρνείται να έρθει στην Κύπρο για να καταθέσει υπέρ της .Η Άννα μετά από παρότρυνση της Νεφέλης πάει στο σπίτι της Μάρθας και ψάχνει το γράμμα που κρύβει όλη την αλήθεια ενώ η Ελένη απειλεί το Δημήτρη και το Νικόλα πως αν δεν αποδείξουν άμεσα την αθωότητα της θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τους τα μυστικά και λάθη και θα τους διασύρει στο Πανελλήνιο!

08:20 - 09:10

Η Ναταλία ανησυχεί, όταν η Ελπίδα της λέει μόλις συνέρχεται, ότι τελευταία ζαλίζεται συχνά, επιμένει να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά η Ελπίδα αρνείται και την παρακαλεί να μην πει τίποτα στην μητέρα της και τον Λευτέρη για να μην ανησυχήσουν. Η Ναταλία της λέει πως το αποφάσισε και φεύγει από Κύπρο, σήμερα κιόλας. Ο Χρήστος το «παίζει» διευθυντής, προκαλώντας την αγανάκτηση της Ευγενίας και της Μαρίνας. Ο Νικήτας υποψιάζεται σοβαρά πλέον ότι το παιδί είναι δικό του και ρωτάει τη γνώμη της Έλλης, που έρχεται σε δεινή θέση. Η Έλλη αποφεύγει να απαντήσει και δίνει ένα ακόμα τελεσίγραφο στην Μαρίνα, πως αν δεν πει αυτή στον Νικήτα την αλήθεια, θα την πει η ίδια. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως δεν έχει πια άλλη επιλογή και ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Νικήτα πως το παιδί είναι δικό του, όμως ο Δημήτρης προλαβαίνει και πείθει τον Νικήτα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Μάγδα μαθαίνει πως ο Μάρκος και η γυναίκα του που υποτίθεται πως τηλεφώνησε από Αμερική στην Βίκυ, έχουν χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια και δεν έχουν καμία επαφή. Καταλαβαίνει λοιπόν πως ο Μάρκος (Θάνος) της έχει πει ψέματα, αλλά δεν έχει ακόμη καταλάβει πως ο Μάρκος είναι ο Θάνος στην πραγματικότητα.

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για το Μανώλη και τον Σαββή, και η Κατερίνα με την Στέλια τους βοηθάνε να ετοιμαστούν για να υπηρετήσουν την πατρίδα. Ο Παναγιώτης, το αγόρι της Ιόλης φέρνει στο σπίτι των Γαλένων τον παππού του, ένα πρόσωπο οικείο σε όλους μας, που άθελά του δημιουργεί προβλήματα στην Τούσια και τον Βύρωνα. Η Κορίνα και ο Κυριάκος είναι καλεσμένοι στο λοφτ με τον Πάρη και τη Σοφία, και έχουν μία απρόσμενη συνάντηση.

22:15 - 00:20
00:30 - 02:00

ΝΕΑ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (E)

02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Η Σάρα είναι σοβαρά άρρωστη. Η Γκιουλ είναι κοντά της. Την καλύπτει η Ελένη. Ο Άκης με τον Αντρέα, έρχονται στη Λεμεσό. Παρακολουθούν την Ελένη. Οι τρεις φίλες της Ελένης, η Αφροδίτη, η Κατερίνα και η Μαρία έρχονται στη Λεμεσό. Στην οδό Ανεξαρτησίας κοντά στην «Πλατεία Ηρώων» συναντούν μια πόρνη.

03:40 - 04:30
04:30 - 05:40

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04:00

ANT1 NEWS (E)

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00

ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ