ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΈΜΠΤΗ 21 ΔΕΚ
06:40 - 07:30

Και ενώ η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να επιστρέψει στην Κύπρο ,ο Δημήτρης τον πιέζει να μείνει κοντά στη μητέρα του ,με αποτέλεσμα ο Αλέξης να βρεθεί σε δίλλημα. Ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του ,τη στιγμή που στη ζωή της Άννας θα έρθει ο Στράτος ,και όπως όλα δείχνουν, ένας μεγάλος έρωτας θα εξελιχτεί μεταξύ τους .Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν μάθει ότι ο γιος της είναι ζωντανός ?

08:20 - 09:10

Ο Νίκος προσπαθεί εναγωνίως να μάθει από τη Βίκυ τι σημαίνουν οι σκόρπιες φράσεις που καταφέρνουν να της αποσπάσουν στο νοσοκομείο, όταν συνειδητοποιεί έντρομος ότι η υπαστυνόμος που ερευνούσε την υπόθεση έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Ο Μάρκος στριμώχνεται, καθώς τα τελευταία ίχνη της αστυνομικού, χάνονται λίγο πριν τον επισκεφτεί ενώ το τηλέφωνο της Βίκης που βρέθηκε, μπορεί αφού φορτιστεί, να δώσει απαντήσεις για το ποιος ήταν αυτός που επικοινώνησε τελευταίος μαζί της. Μέσα σ’ όλ’ αυτά τα μυστήρια και ανησυχητικά που συμβαίνουν, η Έλλη αποφασίζει να στείλει τον Άρη πίσω στην Αθήνα, προκειμένου να μην κινδυνέψει ξανά. Ενώ παράλληλα, η οικογένεια και οι φίλοι της Ελπίδας προσπαθούν μάταια να την πείσουν να συναινέσει και να ξεκινήσει θεραπεία. Εκείνη όμως, είναι τόσο σίγουρη για τις αποφάσεις της, που παίρνει εν αγνοία του γιατρού της και μια νέα, παράτολμη πρωτοβουλία. Παράλληλα κι ενώ ο Φίλιππος θέλει να κάνουν ένα δικό τους παιδί με τη Μαρίνα, ο Χρήστος της ανακοινώνει την απόφασή του να παραιτηθεί. Μάταια προσπαθεί αυτή να τον μεταπείσει, καθώς εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά ο Κωστής, που γυρίζει να πάρει πάλι την θέση του, τόσο στην εταιρία, όσο και στη ζωή τους. Δεν ξέρει όμως, πως η Ναταλία έχει φύγει και είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει ποτέ πια. Όμως η δική του επιστροφή, αναστατώνει την Ευγενία, που φοβάται ότι τώρα πια, θα φανερωθούν οι αναλήψεις που έκανε από το ταμείο της εταιρίας, προκειμένου να γλιτώσει τον Χρήστο από τις απειλές του τοκογλύφου…

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Μόνο καλά δεν πάνε τα πράγματα στον στρατό. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη. Στο σπίτι των Γαλένων, ο Βύρωνας ζητά από την Τούσια να βγούνε οικογενειακώς το βράδυ κάτι που αναστατώνει την Τούσια λόγω της απότομης αλλαγής του Βύρωνα. Η Κορίνα σχεδιάζει το μέλλον της με τον Κυριάκο όσο η Κατερίνα με την Στέλια ψάχνουν με διάφορους τρόπους την Πάμελα -την βασίλισσα της μάντρας. Σοφία και Πάρης είναι στα μαχαίρια μετά απ’ ότι έγινε το προηγούμενο βράδυ στα μπουζούκια και το μέλλον φαίνεται θολό!

21:20 - 23:30
00:50 - 01:00

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Ο Αλέκος αποκαλύπτει στον Αλέξη την αλήθεια για τη Χαρά. Η Ελένη πάει με επιφύλαξη στο χωριό της γιαγιάς Ολυμπίας για να δει τη Μύρα. Ο Γιωρκής πάει στο διευθυντή της τράπεζας στη Λεμεσό για να μάθει ποιος στέλλει λεφτά στη γιαγιά του. Ο Άκης παρακολουθεί την Ελένη ενώ βγαίνει από την τράπεζα. Η Σουλτάνα πρέπει να φύγει για την Κωνσταντινούπολη.

03:40 - 04:40
04:40 - 05:10

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04:00

ANT1 NEWS (E)

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00

ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ