ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΡΊΤΗ 09 ΙΑΝ
08:20 - 09:10

Ο Νίκος πιάνει τον «Μάρκο»(Θάνος) να ρίχνει κάτι στο νερό της Βίκυς. Ο «Μάρκος» λέει πως τον ανάγκασε ο Θάνος να την κρατάει σε καταστολή, με την απειλή, ότι διαφορετικά, θα σκότωνε τον Νίκο και την Έλλη. Η Μαρίνα φοβάται πως αν η δικαστική απόφαση βγει, υπέρ του Νικήτα, θα χάσει τον Φίλιππο.. Στο μεταξύ ο Νικήτας καταλαβαίνει, πως η ιδέα να του κρύψουν το παιδί, δεν ήταν μια συγκυριακή ιδέα του Φίλιππου και της Μαρίνας, αλλά ότι ήταν μια ευρύτερη συνομωσία, στην οποία συμμετείχαν και οι γονείς αλλά και οι κολλητοί της Μαρίνας.. Αυτό τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, διαλύοντας τον γάμο της Μαρίνας, ζητώντας την επιμέλεια του παιδιού. Η Μαρίνα βλέπει πως δεν έχει άλλη λύση από το να τον παγιδέψει. Ο Κωστής αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τη Ντόρα, ενώ οι γιατροί επιτρέπουν στην Ελπίδα να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Μιχάλης παρακολουθεί συνέχεια τον «Μάρκο» προκειμένου να βρει στοιχεία εναντίον του.

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Εν όψει των γενεθλίων της, η Τούσια είναι πεπεισμένη ότι ο Βύρωνας της έχει οργανώσει surprise party. Παρόλο που ισχύει, ο Βύρωνας προσπαθεί όλη μέρα να την αποπροσανατολίσει, γεγονός που εκνευρίζει την Τούσια. Οι Κούελλοι ετοιμάζονται να πάνε στο πάρτυ, αλλά η Στέλια αισθάνεται άρρωστη. Ο Πάρης και η Σοφία σε έναν καυγά τους θα αποκλειστούν στο ασανσέρ, ενώ η Κορίνα και ο Απόστολος βρίσκονται κάπου παρά τη θέλησή τους. Η Τίνα, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο στην Γρηγορία. Τελικά, ποιος θα παρευρεθεί σε αυτό το πάρτυ;

22:10 - 23:15

ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

23:15 - 00:00

TAKEN

O Luc Besson, αυτή τη φορά ως παραγωγός, μας φέρνει αυτή την σειρά καταιγιστικής δράσης βασισμένο στο blockbuster ΤΑΚΕΝ (Η ΑΡΠΑΓΗ). Ο Clive Standen (VIKINGS) στον ρόλο του Μπράιαν Μιλς (ρόλο που υποδύθηκε ο Liam Neeson στην σειρά ταινιών) που μετά τον θάνατο ενός κοντινού του προσώπου ενώ προσπαθούσε να το προστατεύσει, πνίγεται από οργή για εκδίκηση. Στρατολογείται από την CIA και εκπαιδεύεται για να γίνει μια στρατιωτική μηχανή. Με τις θανατηφόρες ικανότητες του αναλαμβάνει τις πιο επικίνδυνες αποστολές που τον οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις για να αντιμετωπίσει τα όρια και το κουράγιο του. Έτος παραγωγής 2017 Πρωταγωνιστούν: Clive Standen, Jennifer Beals, Brooklyn Sudano, Gaius Charles. Παραγωγός: Luc Besson

01:00 - 02:00

PRIME SUSPECT

02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Η Ελένη καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τον Άκη, και να γυρίσει πίσω στη Λεμεσό. Ο Άγγελος στη Λευκωσία, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Κώστα Βύρωνος, ο οποίος κατηγορείται σαν ηθικός αυτουργός σε έγκλημα. Η Ελένη, ενώ γυρίζει από το εξοχικό του Ερωτόκριτου, γνωρίζει τον Παύλο Χαρίτωνος.

03:40 - 04:30
04:30 - 05:40

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:20

ANT1 NEWS

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:00

ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ