ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΆΡΤΗ 10 ΙΑΝ
08:20 - 09:10

Ο Νίκος με τον Μιχάλη, περιγράφουν στον Μάρκο το σχέδιο τους να παγιδέψουν τον Θάνο και μελετούν τις αντιδράσεις του. Ενώ παγιδευμένη, νιώθει ήδη η Έλλη, που πια δεν πιστεύει πως ο Νικήτας θέλει πραγματικά να είναι πατέρας του παιδιού του, παρά μόνο προσπαθεί να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του. Με λύπη της, στην ακρόαση του δικαστηρίου, ο Νικήτας θα επιβεβαιώσει τις υποψίες της, φέρνοντας μια ψευδομάρτυρα να καταθέσει υπέρ του. Όμως κι η αντίπαλη πλευρά, έχει αποφασίσει πως ο μόνος τρόπος να πολεμήσει σ' αυτή την άνιση μάχη, είναι να χρησιμοποιήσει αντίστοιχες μεθόδους. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα καταφέρνει τελικά να πείσει την Ελπίδα να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να γίνει καλά, για χάρη του παιδιού της. Ενώ ο Χρήστος, προσπαθεί μάταια να πείσει την Ευγενία, να μην πουλήσουν και τα τελευταία της περιουσιακά στοιχεία, καθώς έτσι κι αλλιώς, δεν θα καταφέρουν να ξεχρεώσουν από τον τοκογλύφο. Κι ενώ ο Κωστής ανησυχεί πως θα τον πάρει κι αυτόν η μπόρα έτσι και μάθει τι συμβαίνει με το ταμείο της εταιρίας ο Πρόεδρος, ο Νίκος μένει άναυδος, όταν χτυπά το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Θάνος Βασιλειάδης που του προτείνει μια κατά τη γνώμη του συμφέρουσα “ανταλλαγή”...

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 18:15

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

18:30 - 19:30
19:30 - 20:20

Η Τούσια περιμένει τους καλεσμένους της, αλλά αυτοί δεν έρχονται ποτέ. Ο Βύρων για να την παρηγορήσει της δίνει το πανάκριβο δακτυλίδι που της αγόρασε. Ο Απόστολος με την Κορίνα προσπαθούν να αποδράσουν από την αποθήκη. Ο Μανώλης με τη Στέλια είναι πολύ άρρωστοι και δεν έχουν κανέναν να τους βοηθήσει. Ο Πάρης με τη Σοφία είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στο ασανσέρ και φοβούνται πως δεν θα αντέξουν άλλο. Η Κατερίνα ενθουσιάζεται με το πανάκριβο δακτυλίδι που της κάνει δώρο ο Σαββής, μόνο που δεν γνωρίζει ποιο δαχτυλίδι αγόρασε στην πραγματικότητα ο άντρας της.

23:15 - 00:00

TAKEN

01:00 - 02:00

PRIME SUSPECT

02:00 - 02:50
02:50 - 03:40

Ο Παύλος, εντυπωσιάζεται από την Ελένη. Της ζητά να την ξαναδεί. Ο Άγγελος, γνωρίζεται με τη Μαλβίνα, μια νεαρή δικηγόρο. Η Νίκη, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της. Η Ελένη συναντά τον Πρέσβη σε παραλιακό ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα κλείνει ραντεβού με τον Παύλο Χαρίτωνος. Ο Παύλος της μιλά για τη ζωή του και ρωτά την Ελένη με τι ασχολείται.

03:40 - 04:40
04:40 - 05:10

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ANT1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:20

ANT1 NEWS

Στις ειδήσεις με ταυτότητα και άποψη επιμένει ο ΑΝΤ1.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 στρέφουν τα φώτα του ενδιαφέροντος στην ωμή...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

BUSINESS

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ